Nieuwsbrief september 2023

Hans Sickmann afwezig van 3 tot en met 23 september

Dierenarts Hans Sickmann is van 3 tot en met 23 september afwezig. Monique van Paassen zal de meeste werkzaamheden overnemen gedurende die periode. Alleen op de vrijdagen zal er een waarnemend dierenarts aanwezig zijn of, als het ons niet lukt om een waarnemer te vinden, zullen spoedgevallen doorverwezen worden naar Doorn, Leersum of Driebergen (tijdens de normale werktijden, anders naar de afdeling spoedeisende hulp in Nieuwegein). De dierenkliniek blijft verder normaal geopend van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdagochtend van 8.00 tot 10.00 uur).

Tariefverhogingen per 1 september a.s.

U heeft het de afgelopen maanden op veel plekken al gezien: de inflatie is hoog, er is een tekort aan grondstoffen en daardoor stijgen prijzen. Ook wij zijn geconfronteerd met flink stijgende kosten. U kunt daarbij denken aan: energiekosten, diensten die wij inhuren, personeelskosten, materialen die wij gebruiken en de inkoopprijzen van onze producten. Omdat wij de hoogste kwaliteit dierenzorg willen blijven bieden, ontkomen ook wij er niet aan om onze prijzen met méér dan u van ons gewend bent te verhogen.

We begrijpen dat prijsverhogingen vervelend zijn. Normaalgesproken deden wij dit aan het begin van het nieuwe jaar, nadat wij de nieuwe inkoopprijzen van de fabrikanten kregen. Maar nu zullen wij al per 1 september a.s. de prijzen aanpassen voor onze verrichtingen (zoals consult, vaccinaties, operaties, echo, röntgen en veel medicijnen).

Omdat het dus anders gaat dan normaal, brengen wij u dit keer op de hoogte, zodat u niet in de kliniek voor verrassingen komt te staan.

Wilt u de kosten voor een bepaalde behandeling of van een product graag vooraf weten, dan kunt u altijd e-mailen of bellen. Wij zullen u dan een prijsindicatie toesturen, waardoor u beter voorbereid bent op de kosten.

Tot slot willen wij u wijzen op de mogelijkheid om een Dier en Zorg Plan en/of huisdierenverzekering af te sluiten.

Met het Dier en Zorg Plan ontvangt u voor een vast bedrag per maand de beste preventieve zorg en bespaart u op de vaste dierenartskosten. Het tarief voor het Dier en Zorg Plan wordt op 1 september NIET verhoogd.
Als u hier vragen over heeft of geïnteresseerd bent in het abonnement, neem dan contact met ons op

Met een huisdierenverzekering dekt u onverwachte kosten bij ziekte of een ongeval. Wist u dat er verschillende verzekeraars zijn en verschillende pakketten mogelijk zijn? Door de stijgende dierenartskosten wordt het verzekeren van uw huisdier immers financieel voordeliger.
U kunt de mogelijkheden en verschillende verzekeringen vergelijken op deze websites: www.vergelijkdierenverzekering.nl of www.verzekerjehuisdier.nl