Nieuwsbrief juni 2023

Over onze nieuwsbrief

Al jarenlang verzorgt dierenarts Hans Sickmann de maandelijkse nieuwsbrieven vanuit Dierenkliniek Duurstede. Nu ontvangt u sinds kort ook vanuit de afdeling Marketing van IVC Evidensia nieuwsbrieven. Daarom hebben we besloten om onze nieuwsbrieven voortaan beknopter te houden en alleen lokaal nieuws op te nemen in onze nieuwsbrieven. Ook via Facebook kunt u actueel nieuws blijven verwachten, als u gebruik maakt van Facebook.

Even voorstellen…

Maandag 5 juni start Ashley Chang Pan Huo haar externe stage Diergeneeskunde bij onze dierenkliniek. Zij komt hier steeds van maandag t/m donderdag, 8 weken lang. Ashley zit in haar laatste jaar van haar Master Diergeneeskunde en heeft aangegeven veel zin te hebben in haar stage in Wijk bij Duurstede.

Goede Zorgkorting

In de vorige nieuwsbrief is vermeld dat de jaarlijkse vaccinatie van je huisdier recht geeft op zogenaamde Goede Zorgkorting bij consultatie van de dierenarts buiten de openingstijden. Als die consultatie, vanwege de afwezigheid van de dierenarts in onze dierenkliniek, noodzakelijkerwijs bij het Evidensia Dierenziekenhuis in Nieuwegein is, dan hebt u ook dat recht. Zodra wij het verslag hebben ontvangen van de afdeling spoedeisende hulp van het EDZ, wordt het bedrag door ons gecrediteerd en verrekend op het eerstvolgende moment dat u weer met uw huisdier bij onze dierenkliniek komt of iets komt kopen.

Steeds meer mensen kiezen voor het Dier en Zorg Plan

Veel mensen hebben de voordelen van het Dier en Zorg Plan ontdekt. Dit abonnement op de preventieve diergeneeskundige zorg voor honden en katten zorgt ervoor dat je huisdier regelmatig een gezondheidscheck door de dierenarts krijgt, nooit de vaccinaties vergeten worden en altijd beschermd is tegen vlooien, teken en wormen. Al die gezondheidschecks, vaccinaties en bestrijdingsmiddelen zijn dan steeds gratis! En daarnaast geniet je het voordeel van extra kortingen bij aanschaf van hoogkwalitatieve diervoeding, bij gebitreinigingen en bloed- en urineonderzoeken.

Heeft u nog geen Dier en Zorg Plan abonnement afgesloten voor uw huisdier? Dat kan eenvoudig via de website: www.dierenzorgplan.nl