Belangrijke veranderingen!

Afgelopen jaar hadden we een druk jaar achter de rug. We hebben soms extra assistentes moeten inzetten. Tegelijkertijd hebben we afscheid genomen van Denise Versteeg die al meer dan 25 jaar voor Dierenkliniek Duurstede gewerkt heeft. Voor haar in de plaats kwamen Nina en Elise. Ook hebben we soms een andere dierenarts als invaller gehad.

Afgelopen zomer brak, na vele jaren van afwezigheid, de Blauwtongziekte weer uit. Dat heeft veel schapen het leven gekost, maar ook rundveehouders hebben veel zieke koeien gehad.

Vooruitblik

Nina stopt per 1 januari haar werkzaamheden als paraveterinair bij onze dierenkliniek. Voor haar in de plaats komt Thoma. Thoma is een ervaren paraveterinair en wij zijn erg blij dat ze bij onze dierenkliniek komt werken. We wensen haar veel werkplezier toe. In onderstaande tekst stelt zij zich voor:

Hallo allemaal,                                

Ik ben Thoma van Kruisbergen en kom vanaf 2 januari als paraveterinair werken bij Dierenkliniek Duurstede. Ik heb er heel veel zin in om daar aan de slag te mogen en hoop daar een vast aanspreekpunt en bekend gezicht te gaan worden voor jullie! Naast mijn werk als paraveterinair ben ik moeder van 2 kinderen (11 en 13 jaar) en hebben we een schat van een hond waarmee ik elke dag heerlijk wandel.

Ik hoop jullie snel te zien in de praktijk!

Groetjes Thoma

Dierenarts Hans Sickmann

Dierenarts Hans Sickmann heeft inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd behaald, maar blijft nog wel werkzaam bij Dierenkliniek Duurstede. Op de vrijdagen zal hij nog steeds aanwezig zijn en eenmaal per 2 weken op zaterdagochtend. In geval van nood zal hij op andere momenten bijspringen. Op dit moment zijn we nog op zoek naar een nieuwe collega dierenarts. Monique van Paassen blijft gewoon op de maan- en dinsdagen werken en gaat voorlopig op de woensdagochtenden werken.

De diensten buiten de openingstijden gaan veranderen.

Iedere maandagavond tot 22.00 uur is Monique van Paassen nog bereikbaar voor spoedgevallen. Op de overige avonden wordt u tussen 18.00 en 22.00 uur doorverwezen naar Dierenkliniek de Hoofdstraat in Driebergen of naar Dierenartsenpraktijk Leersum. Iedere vrijdagavond en tijdens de nachten en in de weekends (na zaterdag 10.00 uur) wordt u doorverwezen naar de afdeling Spoedeisende Hulp van het Evidensia Dierenziekenhuis in Nieuwegein. U kunt ten allen tijde bellen naar ons telefoonnummer 0343 - 77268.

De medewerkers van Dierenkliniek Duurstede wensen u een prettige jaarwisseling en een gelukkig Nieuwjaar!