Nieuwsbrief november 2019

Even voorstellen…
Op dit moment volgt Simone Witkamp haar eindstage voor haar studie Diergeneeskunde bij Dierenkliniek Duurstede. We hebben haar al keren kennen als een zeer prettige, deskundige aanstaande collega!

Dierenarts Hans Sickmann afwezig van 3 tot en met 10 november
In die periode zal dierenarts Monique van Paassen zijn taken overnemen. Tijdens de avond- en nachtdiensten kan het gebeuren dat u doorverwezen wordt naar de Spoedeisende Hulp van het Evidensia Dierenziekenhuis in Nieuwegein.

Verbouwing van dierenkliniek is vrijwel helemaal afgerond
Ontzettend blij zijn wij met de vernieuwing van onze dierenkliniek. Vooral de wachtkamer is erg mooi geworden door de moderne en smaakvolle uitstraling (die reactie hebben we ook al van veel klanten gekregen).
De balie is volledig vernieuwd evenals de bijbehorende kasten. De kidscorner wordt goed bezocht door de jongelingen en inmiddels staat er een nieuwe koffieautomaat waar u als klant gratis een kop koffie uit kunt halen.
Het wachtkamerscherm wordt binnenkort geïnstalleerd. Het zal u van relevante en actuele informatie voorzien. De muur van de wachtkamer krijgt binnenkort  een grote foto waarop  de huisdieren van onze medewerkers afgebeeld staan. Een unicum in Nederland! Hieronder ziet u alvast een voorproefje!