Nieuwsbrief maart 2020 extra

Onze werkwijze naar aanleiding van de uitbraak van het Coronavirus

U ontvangt, anders dan u van ons gewend bent, deze nieuwsbrief halverwege de maand als extra nieuwsbrief. Wij willen u op de hoogte stellen van onze werkwijze onder de huidige omstandigheden.

Vanzelfsprekend zullen wij u, anders dan wij gewend zijn, niet de hand schudden. Verder zullen wij er extra voor waken dat wij na ieder patiëntcontact onze handen wassen. De balie, de pinautomaat en het deurbeslag van onze toegangsdeuren zullen wij vaker schoonmaken.

Onze openingstijden blijven ongewijzigd; alle dieren verdienen de diergeneeskundige hulp die ze nodig hebben. U kunt er dus op vertrouwen dat u geholpen zult worden.

Wel vragen wij u vriendelijk om tevoren een tijdstip af te spreken, ook tijdens de inloopspreekuren. U kunt de afspraak ook online maken via onze website: www.dierenkliniekduurstede.nl. Op deze manier is de kans op eventuele virusoverdracht in de wachtkamer minimaal.

Verder verzoeken wij u om met zo min mogelijk personen met uw huisdier naar de dierenkliniek te komen. Betaling graag per PIN, liefst contactloos.

Op deze wijze proberen ook wij, als team van Dierenkliniek Duurstede, ons steentje bij te dragen om de verspreiding van het Coronavirus een halt toe te roepen.