Nieuwsbrief maart 2020 Corona

Geachte cliƫnt,

In aanvulling op onze vorige extra nieuwsbrief hebben wij als team besloten om, gezien de huidige situatie rondom de Coronavirus-uitbraak, onze maatregelen aan te moeten scherpen.

Zoals u in onze vorige nieuwsbrief hebt kunnen lezen, kunnen wij u alleen op afspraak helpen. Op die manier kunnen wij voorkomen dat onze wachtkamer vol loopt met wachtenden.
Als aanvulling hierop vragen wij u dringend om uw huisdier door slechts 1 persoon te laten begeleiden. Als er toch meer personen mee komen, dan zal de assistente vragen aan de boventallige personen om buiten te wachten.

Verder verzoeken wij u om de gepaste afstand tot andere personen van minimaal 1,5 meter in acht te nemen. Onze dierenkliniek heeft helaas geen automatisch openende deuren. Het is verstandig om de deuren met uw ellebogen open te duwen om handcontact te vermijden.

Bent u van plan om te komen voor kleine dingetjes zoals nagels knippen? Als het mogelijk is, liever even uitstellen.

Afspraken kunt u telefonisch maken, maar bij voorkeur via onze website: www.dierenkliniekduurstede.nl. Bij spoed kunt u ons altijd het beste bellen: 0343 577268.

De dierenkliniek is de hele dag geopend voor de verkoop van parasietenbestrijdingsmiddelen, diervoeders, etc. van 8.00 tot 18.00 uur (op zaterdag van 8.00 tot 10.00 uur). Wij verzoeken u om uw aankopen tevoren per email aan te kondigen. Wij kunnen uw bestelling dan voor u klaarzetten, waardoor ook de wachttijd in de wachtkamer sterk wordt verkort.

Wij verzoeken u nogmaals per PIN te betalen, liefst contactloos.

Verder willen wij u wijzen op de mogelijkheid om diervoeders van Royal Canin thuis te laten bezorgen. Het voer kunt u telefonisch bij ons bestellen. Voor leveringen beneden 24 kg wordt 4,95 euro transportkosten in rekening gebracht. Boven 24 kg is gratis.

Wij hopen op uw begrip!

Team Dierenkliniek Duurstede